Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Klubbens medlemsordförande

Klubbens medlemsordförande

Som klubbens medlemsordförande kommer du att förverkliga Melvin Jones dröm - att alla behov kan tillgodoses av en lion- eller leomedlem. Genom att ta upp nya medlemmar i klubben kommer ni inte bara att få nya vänner utan även säkerställa att klubben har en stadig grund att stå på när ni hjälper er hemort och världen. Ni kommer att förändra liv!

E-boken för klubbens medlemsordförande hjälper dig att snabbt hitta den information du behöver. Oavsett om det gäller att rekrytera nya medlemmar, hålla i en medlemskampanj, delta i region- zon- eller distriktsmöten eller engagera en ny medlem, gör e-boken det enklare för dig att komma åt den information, de verktyg och de resurser som du använder mest. Följande verktyg kan vara till medlemsordförandens hjälp.

callout section

Hoppa till toppen