Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Lions medlemscenter

Lions medlemscenter

section

Välkommen till Lions medlemscenter som ger tillgång till de resurser som behövs för att planera serviceaktivitetsprojekt, hantera medlemmar, leda klubben eller distriktet med mera.

Medlemscenters viktiga delar:

  • Ladda ner resurser: Ladda ner de lionklubbsresurser du behöver, såsom logotyper, publikationer, formulär och försäkringsbrev.
  • Se videor: Se hur Lions gör en insats runtom i världen. Ladda ner videor och visa dem på nästa möte eller evenemang.
  • Leda en klubb: Hitta resurser för klubbtjänstemän, såsom PR-verktyg, planeringshandböcker, finansformulär med mera.
  • Stärk medlemmar och klubbar: Få tips som hjälp att starta en ny klubb, inbjuda nya medlemmar och led klubbens drift effektivt.
  • Planera lionprojekt: Uppfyll behov på hemorten genom att planera serviceaktiviteter med fokus på syn, ungdomar, miljö med mera.
  • Bli en lionledare: Upptäck utbildningsresurser och möjligheter till ledarskapsutveckling, såsom onlinekurser och webbkonferenser.
  • Kontakta lionmedlemmar online: Använd våra onlineverktyg för att dela med dig av berättelser, bilder och idéer – och lära känna andra lionmedlemmar runtom i världen.

Också i medlemscenter:

section

section

En glimt av framtiden

Framtiden är närmare oss än du tror! Få en glimt av LCI framåts innovation i praktiken i den här inspirerande videon.

Läs mer

section

Lions jubileumsverktygslåda

0

Vi firar 100 år av hjälpinsatser! Hitta resurser som hjälper dig leda genom service, bjud in medlemmar för att få effekt och bygg upp ert arv.

Delta i firandet!

section

Ladda ner Lions videor

Ladda ner Lions videor och visa dem på nästa evenemang eller möte, eller besök vår Lions YouTube-kanal och sprid era favoriter på Facebook!

Hoppa till toppen