Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Leoevenemang

Leoevenemang

Leo Area Forum 2018-2019

USA/Kanada Leo ledarskapsforum

Leo Latinamerikaforum

Leo Europaforum

Leo ISAAME Forum 

  • Dubai, Förenande Arabemiraten, 5-8 december 2018

Andra viktiga evenemang

Internationella leodagen

Internationella leodagen firar att den första leoklubben startade den 5 december 1957. Samtidigt som vår organisation firar leoklubbarnas 60-årsjubiléum fortsätter leomedlemmarna att bygga vidare på traditionen av hjälpinsatser som tillgodoser globala behov. För att uppmärksamma den viktiga roll som leomedlemmarna spelar har LCI bjudit in alla leomedlemmar att delta i videotävlingen #YOUthSERVE. Vinnarna kommer att meddelas på den internationella leodagen den 5 december. Kolla in tävlingens tre bästa videor här!

Leoklubbarnas informationsmånad

I april varje år genomförs leoklubbarnas informationsmånad. Lionmedlemmar och leomedlemmar uppmuntras att öka kännedomen om leoklubbar och sprida information om detta viktiga ungdomsutvecklingsprogram.

Besök vår verktygslåda för mer information om vad du kan göra för att sprida information om leoklubbprogrammet och hjälp med att använda sociala medier under april!

Lions Clubs Internationals kongress

Lions Clubs Internationals 101:a årliga kongress kommer att genomföras i Las Vegas, Nevada, USA, den 29 juni – 3 juli 2018. Leomedlemmar från hela världen är inbjudna att delta i stärkande seminarier, serviceprojekt, evenemang tillsammans med Special Olympics och sammankomster som kommer att engagera de unika intressen som alla leomedlemmar och lionmedlemmar har. Ta med dina vänner, för du vill inte missa denna möjlighet!

Program för leoevenemang:

Fredag 29 juni
Seminarium – Ungdomars hjälpinsatser: Leomedlemmar delar med sig av sina berättelser
Seminarium – Innovation i hjälpinsatser
Leo 60-årsfest – Ta på dig dina cowboy-stövlar och gör dig redo för en födelsedagsfest i Stoney’s Rockin’ Country. Kom och fira leoklubbprogrammets 60 år i country western-stil med tjurridning, danslektioner och en grillbuffé.

Lördag 30 juni
Internationell parad – Leomedlemmarna kommer att marschera tillsammans under den internationella paraden mitt i Las Vegas.

Söndag 1 juli
Special Olympics bocciaturnering – Leomedlemmarna är inbjuda att delta i en bocciaturnering tillsammans med vår partner Special Olympics.

Måndag 2 juli
Seminarium - Våra globala frågor: Om ungdomar
Seminarium - Hur man startar en leoklubb
Seminarium - Leos: Vad är nytt för er?
Seminarium - Att visa upp sig är nyckeln: Ungdomsläger och ungdomsutbyte

Registrera dig i dag på http://lcicon.lionsclubs.org.

Andra viktiga datum att komma ihåg

callout section

Hoppa till toppen