Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Leoevenemang

Leoevenemang

Leo Area Forum 2018-2019

USA/Kanada Leo ledarskapsforum

Leo Latinamerikaforum

Leo Europaforum

Leo ISAAME Europaforum 

  • Dubai, Förenade Arabemiraten, 5-8 december 2018

 

Andra viktiga evenemang

Internationella leodagen

Internationella leodagen firar att den första leoklubben startade den 5 december 1957. Samtidigt som vår organisation firar leoklubbarnas 60-årsjubiléum fortsätter leomedlemmarna att bygga vidare på traditionen av hjälpinsatser som tillgodoser globala behov. För att uppmärksamma den viktiga roll som leomedlemmarna spelar har LCI bjudit in alla leomedlemmar att delta i videotävlingen #YOUthSERVE. Vinnarna kommer att meddelas på den internationella leodagen den 5 december. Kolla in tävlingens tre bästa videor här!

Leoklubbarnas informationsmånad

I april varje år genomförs leoklubbarnas informationsmånad. Lionmedlemmar och leomedlemmar uppmuntras att öka kännedomen om leoklubbar och sprida information om detta viktiga ungdomsutvecklingsprogram.

Lions Clubs Internationals kongress


Andra viktiga datum att komma ihåg

callout section

Hoppa till toppen