Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Excellensutmärkelser

Excellensutmärkelser

HundraårsjubileetKlubbar och distrikt som utfört utmärkta insatser inom områdena hjälpinsatser, medlemstillväxt, kommunikation och organisering av verksamheter kan vara kvalificerade till de prestigefyllda excellensutmärkelserna. Använd de kvalifikationer som nämns i klubb- eller distriktsansökan som vägledning till excellens.

  • Klubbens excellensutmärkelse: Strävar din klubb efter att avsluta året med en nettotillväxt av medlemmar? Kommer klubben att delta i minst tre serviceprojekt? Marknadsför ni klubbens evenemang eller aktiviteter på hemorten? Om du svarat ja på dessa frågor kan du kanske få Klubbens excellensutmärkelse

    ExcellensKlubbens excellensutmärkelse är mer än en utmärkelse ... Den är ett bevis på att klubben är STARK!

    För frågor, funderingar eller för att skicka in Ansökan om klubbens excellensutmärkelse, kontakta oss via e-post clubexcellenceaward@lionsclubs.org eller ring 630 468 6890.

Gör det till en vinnande tradition att få utmärkelsen!

Ansökan för klubbexcellensutmärkelse 2017 - 2018

Ansökan för klubbexcellensutmärkelse 2018 - 2019

Sista datum för att skicka in din Ansökan för klubbexcellensutmärkelse är 31 augusti

  • Distriktsteamets excellensutmärkelse: Distriktsteamets excellensutmärkelse är inte bara en prestation för distriktet, utan även för de klubbar som distriktet stödjer. Den utökar vår samhällsservice, medlemstillväxt och ledarutveckling. Den är en teambuilding-metod som stärker vår servicetradition och vår effektivitet som ledare.

För frågor, funderingar eller för att skicka in Ansökan om distriktsteamets excellensutmärkelse, kontakta oss via e-post districtexcellenceaward@lionsclubs.org eller ring 630 468 6776.

Ansökan om distriktsteamets excellensutmärkelse 2017 - 2018

Ansökan om distriktsteamets excellensutmärkelse 2018 - 2019

Gör det till klubbens/distriktets tradition att erhålla en excellensutmärkelse varje år!

callout section

Hoppa till toppen