Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Extensionsutmärkelser

Extensionsutmärkelser

För att betona vikten av att nya klubbar utvecklas och ge ett erkännande och hedra framstående lionmedlemmar och klubbar för deras insatser och hängivenhet att starta en ny klubb, erbjuder Lions Clubs International ett flertal specialutmärkelser.

Distriktsguvernörers extensionsutmärkelse

Distriktsguvernörens extensionsutmärkelse tilldelas de distriktsguvernörer som har bildat en eller fler klubbar i distriktet. Denna prestigefyllda nål visar det antal klubbar som har bildats under året.

Distriktsguvernörens extensionsutmärkelse kommer att skickas till närmast föregående distriktsguvernör efter den 1 juni efterföljande verksamhetsår. Utmärkelsen kommer att ange antalet nya klubbar under föregående verksamhetsår, vilka fortfarande har fullgjort sina skyldigheter per den 31 maj året efter.

callout section

Hoppa till toppen