Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Distriktets mål 2018-2019

Distriktets mål 2018-2019

Resurser om mål och handlingsplaner

När du är klar med distriktets mål och handlingsplaner om ledarutveckling, medlemsutveckling, hjälpinsatsernas påverkan och stöd till LCIF använder du länken nedan för att skicka in distriktets slutgiltiga mål och handlingsplaner till LCI.

Klicka på länken nedan för att:

Granskning och stöd av distriktets mål

Distriktets mål och handlingsplaner om ledarutveckling, medlemsutveckling, hjälpinsatsernas påverkan och stöd till LCIF bör sammanställas i samarbete med den nuvarande distriktsguvernörens team och respektive MD-koordinator i det globala arbetsteamet, om tillämpligt, samt det globala arbetsteamets områdesledare. Teamets fokusering på att fastställa smarta mål och handlingsplaner stärker det delade engagemanget under genomförandefasen och på vägen mot att uppnå distriktets mål.

Distriktets inskickade mål och handlingsplaner om ledarutveckling, medlemsutveckling, hjälpinsatsernas påverkan och stöd till LCIF ska granskas och stödjas av:

  • Andra vice distriktsguvernör
  • Det globala arbetsteamets distriktskoordinator/Distriktets LCIF-koordinator
  • Det globala arbetsteamets multipeldistriktskoordinator/Multipeldistriktets LCIF-koordinator (om tillämpligt)
  • Globala arbetsteamets områdesledare

Distriktets mål 2017-2018

callout section

Hoppa till toppen