Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Lions: Medlemmar, ledare och klubbar

Lions: Medlemmar, ledare och klubbar

Även om hjälpinsatser är kärnpunkten i vad alla lionmedlemmar gör, handlar medlemskap också om att leda klubben, få den att växa samt utveckla värdefulla färdigheter som kan hjälpa till att stärka klubben. Ju starkare klubben är, desto större insats kan ni göra, både lokalt och globalt i samhället.

Nya medlemmar

Välkommen till Lions Clubs International! Hitta resurser och länkar som hjälper dig komma igång som ny lionmedlem.

Hitta mer information om nya medlemmar.

Nya klubbar

Intresserad av att starta en ny lionklubb? Det finns olika slags lionklubbar ni kan starta, såsom en traditionell klubb, en Lions internetklubb, en högskoleklubb med mera.

Hitta mer information om nya klubbar.

Inbjuda medlemmar

Tänk dig hur mycket mer Lions skulle kunna uträtta om alla lionmedlemmar bad en person att gå med. Program som Fråga en, Familjemedlemskap och Studentmedlemmar gör det lätt att få er klubb att växa och göra fler insatser.

Hitta mer information om att bjuda in medlemmar.

Stärka medlemmarna

Klubbens excellensprocess och Planritning för en starkare klubb är bara två av de resurser som finns för att hjälpa dig ta fram och uppnå mål baserat på era medlemmar och er hemort, och Vägledning i att tillgodose medlemmarnas intressen hjälper er behålla nöjda medlemmar.

Hitta mer information om att stärka medlemmarna.

callout section

Hoppa till toppen