Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Belöna dig själv

Lions Clubs Internationals program med medlemsförmåner belönar våra medlemmar med värdefulla besparingar och tjänster. Det är vårt sätt att säga tack för hur mycket vi uppskattar de insatser du gör som medlem i Lions. Lions nuvarande rabattprogram innefattar:

I de flesta fall kan även vänner och familj till Lions medlemmar använda rabatterna. Bäst av allt, genom att delta i dessa program kommer du hjälpa till att stödja Lions Clubs Internationals program utan någon kostnad för dig.

1-800-Flowers.com (Nyhet!)

Alla medlemmar i Lions Clubs International kan erhålla 15 % rabatt av de företag som ingår i 1-800-Flowers. Klicka på namnen nedan för att lära dig mer. 

The Popcorn Factory
Harry & David
Stock Yards
Wolferman's
Cheryl's
1800Baskets.com
Fruit Bouquets

Hotel Storm (Nyhet!)

Lions Clubs Internationals medlemmar kan nu få exklusiva rabatter av tusentals hotell runtom i världen. Dessa rabatter kan användas av Lions medlemmar i hela världen! 

Boka redan i dag!

Avis biluthyrning

Avis

Avis kan göra bilhyra i tjänsten eller privat mer förmånlig än någonsin för lionmedlemmar med specialrabatter i hela världen. För bokning och information besöker du Avis webbplats eller ringer 1-800-698-5685. Glöm inte att uppge Avis Worldwide Discount (AWD) nummer H967800 varje gång du hyr för att få 25 procent rabatt – utöver din kupongrabatt!

Beltone

Beltone Logo

Lions medlemmar i USA och deras närmaste familjer* har tillgång till ett nationellt hörselprogram. Programmet erbjuds av Beltone Hearing Health Care Network som består av 1 400 mottagningar. Det innehåller:

  • Gratis hörselundersökning. Dra nytta av en utvärderingsprocess i 10 steg, utan kostnad för dig, för att ta reda på om du har en hörselnedsättning.
  • 15 procent rabatt i butik. Få 15 procent rabatt på butikspriset på Beltone hörapparater. Du kan välja bland över 80 modeller. Du får tillgång till all hörapparatsteknik – inklusive den senaste inom digitala hörapparater samt programmerbara och analoga apparater.
  • BelCare™, plan för nöjda medlemmar. Detta kundserviceprogram säkerställer att du kommer att få lika god service oavsett vilken av Beltones mottagningar du besöker. BelCare är ett åtagande av alla Beltone-mottagningar som gör din upplevelse professionell, behaglig och fri från oro.
  • Livslångt serviceprogram. Beltone kommer att rengöra, undersöka justera och serva din hörapparat vid alla Beltone-mottagningar i USA under hörapparatens hela livslängd.
  • Garanti och skydd vid förlust, stöld eller skada.
  • Nationella finansieringsalternativ finns.

För att dra nytta av detta program ringer du till Beltones kundtjänst på telefon 1-800-235-8663. Du finner även hörselinformation och kontaktinformation på Beltones webbplats.

*Närstående familj innebär far-/morföräldrar, föräldrar, make/maka och barn.

Budget biluthyrning

Budget

Lionmedlemmar sparar mer med Budget! Använd ditt Budget Corporate Discount (BCD) nummer D436600 varje gång du hyr, för att spara upp till 20 procent. Förutom stora rabatter har vi också bra produkter och tjänster för att underlätta hyrupplevelsen, såsom Fastbreak Express hyrprogram och Where2® GPS-enheter. För mer information eller göra en bokning ringer du 1-800-455-2848 eller besöker Budgets webbplats för att se vilka kupongrabatter som finns.

Kreditkort

Affinity credit card image

USA – US Affinity Visa

Med ditt Lions Clubs International Visa-kort bidrar en procentsats av varje köp du gör till att utöka Lions program, för att uppfylla de ständigt växande behoven i vårt globala samhälle, utan att det kostar dig något. Att stödja vårt motto ”Vi hjälper” har aldrig varit enklare. Medlemmar i USA kan göra följande för att ansöka om Lions Club International US Affinity Visa.

Ansök på webbplatsen eller ring.
Medlemmar i USA kan ringa 1-888-327-2265, anknytning 94098. 

Hertz biluthyrning

Hertz logo

Alla lionmedlemmar kan få 5-20 procent rabatt på bilhyra hos Hertz på publicerade priser eller få specialpriser vid den internationella kongressen.

Telefon 1-800-654-2200
CDP-nummer: 1138138

För att boka kontaktar du din resebyrå eller ringer till Hertz:

  • 800-654-2240 (USA)
  • 800-263-0600 (Kanada)
  • 416-620-9620 (Toronto)
  • 405-749-4434 (Alla andra områden)

Generella hyresvillkor gäller, till exempel lägsta ålder för att kunna hyra. Kontakta din Hertz-representant för mer information.

Wyndham Hotel Group

Wyndham logo

Som medlem i Lions Clubs International erhåller du upp till 20 % på ”Bästa tillgängliga pris” vid deltagande hotell varje gång du reser. Uppge det särskilda rabattnumret 8000002373 när du bokar, för att erhålla rabatten.

Oavsett om du söker efter ett hotell av högsta klass, ”all inclusive” eller ett mer ekonomiskt alternativ har vi det rätta hotellet för dig och till rätt pris. Så börja spara nu. Ring det speciella numret för medlemmar och boka ditt rum redan i dag vid ett av dessa fina hotell:

Hotel logos

För att boka ringer du 1-877-670-7088 eller besök Wyndham Hotel Groups webbplats.

”Bästa tillgängliga pris” definieras som för allmänheten bästa pris på internet för det hotell, datum och boende som efterfrågas. Rabatten vid internationella hotell kan vara mindre än eller lika med 10 procent på ”Bästa tillgängliga pris". Vissa villkor gäller. För att dra nytta av detta erbjudande ringer du hotellkedjan på telefonnumret ovan och uppger rabattnumret i samband med bokning. Erbjudandet gäller inte om du ringer direkt till hotellet, utan du måste ringa numret ovan. Bokning i förväg krävs. Erbjudandet gäller i mån av tillgång på rum vid deltagande hotell samt undantag för vissa datum. Erbjudandet kan inte kombineras med någon annan rabatt, annat erbjudande eller specialpris. Rabatten varierar beroende på hotell och tid på året. Erbjudandet gäller inte om det är förbjudet enligt lag samt har inget kontantvärde. © 2009 Wyndham Hotel Group, LLC. Alla hotell ägs och drivs fristående.

callout section

Hoppa till toppen