Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Belöna dig själv

Lions Clubs Internationals medlemsförmånsprogram belönar våra medlemmar med värdefulla besparingar och tjänster. Det är vårt sätt att tala om hur mycket vi uppskattar det goda arbete du utför som lionmedlem. Lions nuvarande belöningsprogram innefattar:

I de flesta fallen är dessa förmåner också tillgängliga för medlemmens vänner och familj. Bäst av allt, genom att delta i dessa program hjälper du till att stödja Lions Clubs Internationals program utan att det kostar dig något extra.

Avis biluthyrning

Avis

Avis kan göra bilhyra i tjänsten eller privat mer lönsam än någonsin för lionmedlemmar med specialrabatter i hela världen. För bokningar och information, besök Avis webbplats eller ring 800 698 5685. Glöm inte att uppge Avis Worldwide Discount (AWD) nr. H967800 varje gång du hyr för att få 25 procent rabatt – utöver din kupongrabatt!

Budget biluthyrning

Budget

Lionmedlemmar sparar mer med Budget! Använd ditt Budget Corporate Discount (BCD) nr. D436600 varje gång du hyr för att spara upp till 20 procent. Förutom stora rabatter, har vi också bra produkter och tjänster för att underlätta hyrupplevelsen, såsom Fastbreak express hyrprogram och where2® GPS-enheter. För mer information eller göra en bokning, ring 800 455 2848 eller besök Budgets webbplats för att se vilka kupongerbjudanden som finns.

Kreditkort

Affinity kreditkortsbild

USA – US Affinity Visa

Med ditt Lions Clubs International Visa-kort bidrar en procentsats av varje köp du gör till att utöka Lions program för att uppfylla de ständigt växande behoven i vårt globala samhälle, utan att det kostar dig något. Det har aldrig varit lättare att stödja vårt motto "Vi tjäna". I USA kan du ansöka om Lions Club Internationals USA-kopplade Visa.

Ansök online eller ring:
USA 888 327 2265 ankn. 94098

 

Beltone,

Beltones logotyp

Lionmedlemmar i USA och deras familjer* har tillgång till ett nationellt hörselvårdsprogram. Programmet är tillgängligt genom Beltone Hearing Health Care Network med 1 400 återförsäljare. Det innehåller:

  • Gratis hörselundersökning. Utnyttja en 10-stegs utvärderingsprocess – utan kostnad – för att fastställa om och i vilken grad du kan ha nedsatt hörsel.
  • 15 procent butiksrabatt. Få 15 procent rabatt på butikspriset för en Beltone hörapparat. Du kan välja bland mer än 80 modeller. Och du får tillgång till all hörapparatsteknik – inklusive det senaste inom digitala hörapparater, samt programmerbara och analoga apparater.
  • BelCare™ plan för nöjda medlemmar. Detta kundserviceprogram tillförsäkrar dig ständig service, oavsett var Beltone finns. BelCare är ett åtagande från Beltones hörselvårdspersonal för att se till att den hjälp du får är professionell, bekväm och problemfri.
  • Livstidsprogram för vård. Beltone gör servicerengöring, kontroll, justering och service på din hörapparat i alla Beltones butiker i USA under hörapparatens hela livstid.
  • Garanti och skydd mot förlust, stöld eller skada.
  • Nationella finansieringsalternativ.

För att utnyttja detta program, ring Beltones kundtjänst gratis på 800 Beltone (235 8663). Du hittar också hörselvårdsinformation och adressinformation på Beltones webbplats.

*Familj innefattar far- och morföräldrar, föräldrar, make/maka och barn.

Hotellrabatter,

Wyndham logotyp

Som medlem i Lions Clubs International får du upp till 20 procent rabatt på “Bästa tillgängliga pris” på anslutna ställen varje gång du reser. Ge agenten ditt speciella ID-nummer 8000002373 för rabatt när du bokar så får du rabatten.
 
Oavsett om du söker ett exklusivt hotell, ett semesterpaket med helpension eller något billigare har vi rätt hotell för dig … och till rätt pris. Så börja spara nu. Ring vår hotline för speciella medlemsförmåner och boka rum i dag på något av dessa fina hotell:

Hotellens logotyper

För att boka, ring 877 670 7088 eller besök Wyndham Hotel Groups webbplats.

"Bästa tillgängliga pris" definieras som bästa normalt tillgängliga pris, utan särskilda villkor, på Internet för det hotell, datum och boende som önskas. Rabatten för internationella hotell kan vara mindre än eller lika med 10 procent på Bästa tillgängliga pris". Vissa begränsningar gäller. För att utnyttja detta erbjudande, ring hotellkedjans nummer ovan och ge ditt ID-nummer vid bokningen. Erbjudandet gäller inte om man ringer hotellet direkt utan man måste ringa gratisnumren ovan. Förbokning krävs. Erbjudande gäller i mån av tillgång på deltagande hotell och vissa datum kan vara undantagna. Erbjudandet kan inte kombineras med andra rabatter, erbjudanden eller specialkampanjer. Rabatten kan variera mellan hotell och vid olika tider på året. Erbjudandet gäller inte om lagar förhindrar det och kan inte bytas mot pengar. © 2009 Wyndham Hotel Group, LLC. Alla hotell ägs och drivs oberoende av varandra.

Hertz biluthyrning.

Alla lionmedlemmar kan få 5 - 20 procent rabatt på bilhyra hos Hertz på offentliga priser eller få specialpriser för internationella kongressen.

Hertz logotyp

Telefon 800 654 2200
ID-nummer för rabatt: 1138138

För bokningar, kontakta din resebyrå eller ring Hertz på:

  • 800 654 2240 (USA)
  • 800 263 0600 (Kanada)
  • 416 620 9620 (Toronto)
  • 405 749 4434 (alla andra områden)

Standard hyresvillkor och förbehåll gäller, inklusive lägsta ålder. Kontakta Hertz för ytterligare information.

callout section

Hoppa till toppen