Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor
Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Nya medlemmar

Nya medlemmar

Välkommen till Lions Clubs International (LCI). Du blir medlem vid absolut rätt tillfälle, då du nu är med i vårt hundraårsfirande i ett globalt nätverk med mer än 1,4 miljoner lionmedlemmar som hängivet hjälper behövande. Som ny medlem är du välkommen att ta del av viktig information och resurser som hjälper dig att få ut mesta möjliga av ditt medlemskap:

  • Välkomstbok för nya medlemmar – Här hittar du allt du behöver veta om vår organisations historia och organisationsstruktur, och våra många serviceaktiviteter.
  • Börja shoppa! – Shoppa Lions-kläder, nålar och accessoarer, och visa att du är en stolt lionmedlem när du är ute och rör på dig.

Ratta in LCI:s kanaler

Följ alla de senaste nyheterna om vad lionmedlemmar gör runtom i världen genom våra kommunikationskanaler inom multimedia:

  • Tidningen LION – En månadstidning med nyheter och artiklar om allt som lionmedlemmar uträttar runtom i världen.
  • Lions Quarterly – Ett kvartalsvis videomagasin som ger dig inspirerande reportage om Lions och våra serviceprogram runtom i världen.
  • Sociala media – Sprid information, hitta nya idéer och håll kontakt genom LCI:s kanaler på sociala media.

Det finns alltid plats för fler lionmedlemmar!

Visste du att du nu kan bjuda in nya medlemmar till din klubb? Så berätta för en vän! Visste du att vi har ett Familjemedlemskapsprogram? Familjemedlemmar får en specialrabatt på medlemsavgiften för att uppmuntra familjer att göra frivilliginsatser tillsammans. Vi erbjuder också flexibla medlemsalternativ för att möta våra medlemmars behov.

Lions stiftelse

Lions ägnar sig åt att göra bra saker, och Lions Clubs International Foundation (LCIF) hjälper lionmedlemmarna att göra ännu mer. Läs om de humanitära projekt som genomförs runtom i världen genom medlemmarnas insatser och ekonomiskt stöd från LCIF.

callout section

Hoppa till toppen