Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot
Välkom-
men till Lions!

Gör dig redo att vara till stor nytta

Du har gått med i en lokal lionklubb, men du ingår också i ett globalt nätverk med 1,4 miljoner män och kvinnor som tror på att vänlighet är viktig. Och det är den. Du kan förändra liv genom att tjäna. Inklusive ditt eget. Du förstår att det är i Lions som verkliga förändringar sker och stora idéer kläcks. Och du är en av oss.

Vi tjänar lokalt med global effekt.

Din klubb tillgodoser lokala behov som är viktiga för dig och din hemort. Precis som Lions har gjort i hundra år. Men lionmedlemmar förenar oss också att ta itu med några av mänsklighetens stora problem. Våra globala serviceområden ger dig fantastiska möjligheter att hjälpa på hemorten och i världen.

Vi genomför innovativa hjälpinsatser.

Tekniken förändrar våra liv. Och vårt arbete. Med mobilappen MyLion har du alltid verktygen för att planera, skapa kontakter och tjäna nära till hands. Där de ska vara. Ladda ner appen och bli en del av nästa generations innovativa frivilligarbete.

I grunden ska vi tjäna

Allt som byggts upp för att bestå behöver en god grund. Det gör också Lions. The Lions Clubs International Foundation (LCIF) delar ut anslagsmedel till stöd för Lions livsförändrande tjänande. Se hur LCIF förverkligar goda idéer.

Vi leder genom hjälpinsatser.

Lions är inte bara ett bra sätt att tjäna. Det är ett bra sätt att leda. Det finns plats för goda idéer. Som dina. Du kan leda nästa stora serviceprojekt. Och kanske en dag din klubb. Intresserad? Gå i så fall in på vårt utbildningscenter online redan nu för att ta ditt ledarskap till nästa nivå.

Nu är du
medlem i Lions!

Nu är du en del av något stort. Något speciellt. Nu är du lionmedlem. Så gör dig redo.

För det här är bara början.
Kontakta oss
Hoppa till toppen