Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Internationella presidenten Dr. Naresh Aggarwals tema

Internationella presidenten Dr. Naresh Aggarwals tema

Ladda ner presidentens tema | PDF | Logotyp

Ladda ner videon om presidentens tema: Namaste

Ladda ner videon om presidentens tema: Kraften i oss

Ladda ner videon om presidentens tema: Skapa en framtid

Vårt motto säger det bäst — We Serve.

Service är skälet till att vår globala organisation finns till. När vi nu går in i vårt andra sekel utvecklas vi att tillfredsställa behov i vår konstant föränderliga värld. Vi kan visa världen att lösningen på våra största problem är inom räckhåll om vi arbetar tillsammans för allas bästa.

Kraften i oss

Stå tillsammans och tjäna. Som enskilda personer kan vi göra så mycket. Men när 1,4 miljoner lionmedlemmar samarbetar finns det inga gränser för vad vi kan klara av. Om var och en av oss gav USD 10 varje månad till att hjälpa eller tjänade bara en timme mer i veckan skulle vi verkligen kunna förändra världen.

Kraften i handling

Förvandla hopp till handling. Lionmedlemmar är aktiva i samhällen i hela världen. Låt oss utnyttja vår globala närvaro och engagera alla medlemmar att tjäna tidigt och ofta. Vi måste ta itu med brådskande behov på våra hemorter genom att välja projekt som förvandlar varje timme, varje krona och varje medlem till hjälpverksamhet.

Kraften i våra hjälpinsatser

Göra det omöjliga möjligt. I slutänden handlar det om en sak — hjälpinsatser. Vårt syfte har alltid varit att hjälpa de behövande. Att lösa världens största problem är inom räckhåll om människor arbetar tillsammans. Men bara genom att hjälpa kan vi förändra liv och göra världen till en bättre plats.

Framtiden är nu

Det är nu vi kan göra en insats. Vi kan och vi kommer att göra bestående insatser på våra hemorter och i världen. Följ mig och hjälp till att förverkliga denna vision för vårt andra sekel med hjälpinsatser.

Foto på Aggarwal
Läs mer om internationella presidenten Dr. Aggarwal

Fler videor

callout section

Hoppa till toppen