Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

PR-handbok

PR-handbok

PR handlar om alla former av kommunikation – skriftlig, muntlig och icke-muntlig. Det innefattar att skriva pressmeddelande och dela ut flygblad. Andra saker som är lika viktiga tas ofta för givet, till exempel att bära Lions rockslagsnål eller att marschera i en parad.

Bra PR – informera på hemorten att er klubb byggt en park, genomfört synundersökningar eller samlat in glasögon – hjälper till att främja stöd på hemorten. PR kan också stödja er klubbs medlemsinsatser. Människor vill tillhöra en framgångsrik och pålitlig organisation. Genom att aktivt göra reklam för er klubb och dess värdefulla aktiviteter ger ni en positiv bild på er hemort – och visar att det kan vara värt att gå med i klubben.

PR-verktyg och information

Svara på följande nyckelfrågor och sprid information om er klubb, och berätta för folk om de fina insatser ni gör på er hemort.

För mer information

För en fullständig PR-översikt, ladda ner vår Handbok för klubbens PR-ordförande (PR710). Eller kontakta oss i dag.

callout section

Hoppa till toppen