Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Videopresentationer

Videopresentationer

Lions Clubs International och Lions Clubs International Foundation erbjuder ett flertal olika presentationer som lionmedlemmar kan använda under möten och evenemang.

Lions Clubs Internationals videopresentationer

Videopresentationer finns tillgängliga gratis på Lions News Network (LNN), många kan laddas ner och ett flertal finns även på iTunes och YouTube. Sådant som säljs listas tillsammans med information om hur man beställer.

 • LQ (Lions kvartalsvisa videomagasin): Vårt videomagasin som utkommer varje kvartal innehåller inspirerande lionberättelser från hela världen. Lär dig om Lions globala påverkan. Ladda ner LQ från LNN eller beställ en DVD från Audio Visuals & Events Department.
 • Engagera dig och bli medlem i Lions (endast på engelska). Unga vuxna har många anledningar att gå med i en lionklubb. Denna video belyser unga vuxna som berättar om varför de gick med i Lions, fördelarna med medlemskap och vilka typer av serviceprojekt klubben engagerar sig i. För att beställa, e-posta till Audio Visuals & Events Department.
 • Bygga en bättre morgondag på platser som är som din hemort (PR36DVD) Denna rekryteringsvideo på 12 minuter fokuserar på erfarenheter bland frivilliga och livet för fem lionmedlemmar från olika delar av världen med exempel på hur medlemskapet har förbättrat deras liv och främjat deras hemorter. Denna DVD är gratis och finns på Lions alla officiella språk. För beställning, e-posta till Audio Visuals & Events Department.
 • Internationella kongressens höjdpunkter 2014: Toronto, Kanada (PR51DVD). Utöver musikmontaget med kongressens höjdpunkter innehåller kongresshöjdpunkts-DVD:n ett flertal bonusinslag, inklusive kongresstarten, aktiviteter och kamratskap, tal, paraden, uppträdanden med mera. Denna DVD kostar USD 9,95 och kan beställas från Club Supplies Sales Department. Beställ från Lions Store eller e-posta beställningen till Club Supplies.
 • Man ska vara Lion (endast på engelska). Med vårt förnyade varumärke uppmärksammar vi vårt arv samtidigt som det presenterar oss på ett fräscht och modernt sätt. Denna video behandlar Lions förnyade varumärke och kärnbudskap. Lions förnyade varumärke är ett nytt sätt att tala om och marknadsföra Lions i världen. För beställning av denna gratis-DVD, e-posta till Audio Visuals & Events Department.
 • Leder för livet (endast på engelska). Denna inspirerande video tar upp ledarskap, erfarenheter och möjligheter som finns för unga människor genom leoklubbarna. Alpha och Omega leoklubbar ger möjligheter för unga frivilliga och är också ett bra ställe för att växa och ha roligt. ”Leda för livet” illustrerar leoandan att hjälpa andra och det viktiga samarbetet med Lions som leder till en väg av hjälpinsatser under hela livet. Ladda ner denna video på LNN.
 • Lions internationella fredsaffischtävling Lions internationella fredsaffischtävling ger ett erkännande till ungdomar i hela världen med artistiska talanger. Videon är lämplig för alla språk och ett utmärkt sätt att marknadsföra den här tävlingen inom lionklubbar och på skolor. Ladda ner denna video på LNN eller beställ en DVD från Audio Visuals & Events Department.
 • Lions gör en insats varje dag ... Överallt (PR41DVD). Denna 15-minuters DVD visar hur Lionmedlemmar gör insatser på sina hemorter. Lions motto "We Serve" är uppenbart och programmet visar medlemmarnas insatser mot blindhet i Kina, hälsovårdsrelaterade insatser i USA, katastrofhjälp i Indien, vård av barn i Bosnien och Hercegovina samt när de får fram färskvatten till en by i Kenya. Denna DVD är gratis och finns på Lions alla officiella språk. För beställning, e-posta till Audio Visuals & Events Department.
 • Utbildnings-DVD om diabetes som lionmedlemmar kan använda för att främja kännedom om synhälsa och diabetes:
  • Typ 1 diabetes: Omsorg med tillförsikt (endast på engelska, IAD 520-DVD) innehåller tre presentationer på en DVD:
   • Typ 1 diabetes: Omsorg med tillförsikt (på engelska/stängd textad)
   • Kopplingarna till kronisk njursjukdom: Diabetes, högt blodtryck och familjehistorik (på engelska och spanska)
   • Var rädd om din syn: Synundersökning med vidgad pupill (på engelska/stängd textad)
  • Diabetesretinopati (IAD 521-DVD:n) innehåller tre visningsalternativ för olika intressen (engelska):
   • 9 minuter för dem som är intresserade av att veta mer om diabetesretinopati
   • 35 minuter, helversion, innehåller tekniska termer och beskrivningar
   • 21 minuter, en sammanfattning av helversionen.

Lions Clubs International Foundations presentationer

För att beställa LCIF-material på nedanstående lista (gratis i mindre antal), e-posta till LCIF eller skicka en skriftlig beställning med post till: LCIF, 300 W. 22nd Street, Oak Brook, IL 60523-8842, Attn: LCIF Communications.

 • Fira CSFII, DVD En spännande video på åtta minuter som sammanfattar Lions CSFII-framgång och hur medlen som samlats in av lionmedlemmar ger syn till miljontals människor runtom i världen.
 • LCIF, DVD En översikt på 16 minuter över LCIF:s främsta insatser med speciellt fokus på SightFirst, kampanjen SightFirst II och anslag till lokala humanitära projekt. Kan beställas från LCIF och finns på Lions alla officiella språk.
 • DVD om Lions Quest (LCIF32DVD). Få mer information om Lions Quests tre huvudscheman genom framgångsrika program från hela världen och hur man kan engagera sig. Den finns på alla officiella språk.
 • LCIF:s PowerPoint-presentationer: Dessa PowerPoint-presentationer beskriver ideal och framsteg för LCIF. Kan beställas från LCIF och finns på Lions alla officiella språk.

callout section

Hoppa till toppen