Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

DG Elect-seminariet

DG Elect-seminariet

Vad är DG Elect-seminariet?

DG Elect-seminariet är ett intensivt utbildningsseminarium avsett att ge DG Elect den kunskap, vision och förmåga som behövs för att stärka och bygga upp Lions Clubs International.

För att ladda ner och läsa en publikation måste du ha Adobe Acrobat Reader. Läs gärna informationen på följande sidor. Informationen nedan kommer att uppdateras fortlöpande.

DG Elect-seminariet 2018, Las Vegas, USA

Evenemangsinformation: DG Elect-seminariets program

Evenemangslogistik: DG Elect registrerings- och reseinformation

Information om temat

DG Elect-seminariets hemuppgift: LCI tillhanda senast den 29 december 2017. Hemuppgifterna når du via Lions utbildningscenter

Kom ihåg att uppdatera din profil till första vice distriktsguvernör, för att generera hemuppgifterna. Kurserna kommer att tilldelas automatiskt inom två arbetsdagar. Skicka e-post till elearning@lionsclubs.org om du behöver hjälp med att skapa eller komma in på ditt konto.

DG Elect områdesutbildning

Program för DG Elect partner kommer snart!

Frågor och svar

Varför bör jag delta i DG Elect-seminariet?

DG Elect-seminariet ger ledarutvecklingsutbildning i ett mångkulturellt, flerspråkigt sammanhang och ger deltagarna möjlighet att bli medvetna om och förstå organisationens stora spännvidd och mångfald. Seminarieprogrammet uppmuntrar till att interagera och dela idéer med andra DG Elect från hela världen. DG Elect lär sig även om sina roller och ansvarsområden som ledare, bland annat sätt att uppnå målen för det kommande internationella programmet.

När och var hålls DG Elect-seminariet?

DG Elect-seminariet 2018 kommer att genomföras den 27-29 juni i Las Vegas, Nevada, USA. Registrering samt DG-Elect och partner fotografering med den första vice presidenten kommer hållas den 26 juni.

Hur registrerar jag mig till DG Elect-seminariet?

Besök sidan DG Elect registrering och resor för att få all information om registrering och resor.

callout section

Hoppa till toppen