Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Globala ledarskapsteamet

Globala ledarskapsteamet

Bedömningar, planering och rapporteringsverktyg

  • Multipeldistriktets ledarskapsbedömning/ Distriktets ledarskapsbedömning – Bedömningen fastställer befintliga utbildningar och ledarutvecklingsprogram och identifierar möjligheter för expansion och förbättringar.
  • Lions ledarskapsprofil – En checklista utformad för att finna potentiella ledare och följa upp deras utveckling. Du kan använda detta formulär för att notera tidigare erfarenhet och ange möjligheter till utveckling som har föreslagits och/eller genomförts.

Utbildnings- och finansiellt stöd

Ytterligare resurser för ledarutveckling

  • Ledarskapsresurscenter  – Innehåller information om ytterligare resurser för att stödja utvecklingen av Lions ledare.
  • Webbseminarier – Finns för närvarande på engelska och spanska. Webbseminarier ger deltagare från hela världen möjlighet att lära sig mer om och diskutera ämnen som kan förbättra klubbarna och hjälpa dem att göra skillnad.

callout section

Hoppa till toppen