Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor
Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Utbildningsmaterial/Resurser

Utbildningsmaterial/Resurser

Utbildningsmaterial och resurser för ledarskap innehåller en blandning av kursplaner, presentationer och aktivitetsvägledningar.

Presentationer för talaruppdrag – Dessa bildpresentationer innehåller presentatörens noteringar och kan enkelt anpassas för att passa dina specifika behov. 

Presentationer för studier på egen hand – Dessa presentationer är utformade för att förbereda medlemmarna att inta olika ledarposter.

  • Information för klubbtjänstemän – Det här avsnittet innehåller resurser för utbildning av klubbtjänstemän, inklusive instruktörsbaserade och individuella kurser.
  • Utbildning för Zonordförande – En självständig studiemodul som fokuserar på ansvarsområden, problem och resurser för zonordföranden.
  • Andra vice distriktsguvernörens onlineutbildning - den här kursen ger en översikt över ansvarsområdena för distriktsguvernörens team, med särskilt fokus på andra vice distriktsguvernörens position och den roll den enskilda personen har för distriktets administration och som del av GMT och GLT. Den här kursen tar cirka 30 - 45 minuter att genomföra och innefattar en arbetsbok för att förstärka inlärningsprocessen. Innan du påbörjar kursen, ladda ner och skriv ut arbetsboken.

Kursplan  – Vägledningar, material att dela ut och information att använda vid kurser, bland annat information för klubbtjänstemän, Lions regionala ledarskapsinstitut, information för medlemmar och annan ledarskapsutbildning.

Instruktioner – Interaktiva kurser på 10-15 minuter i ett flertal olika ämnen, bland annat hur man deltar i webbkonferenser, tips hur man använder Microsoft PowerPoint och hur man fyller i och skickar in distriktsguvernörens utgiftsräkningar.

Lions mentorprogram – Detta personliga utvecklingsprogram etablerade ramar för hur medlemmar kan lära sig av varandra, nå individuella mål, utveckla sina ledarskapsförmågor, bygga starkare relationer och bättre tjäna sina hemorter.

Lions och historik – Bekanta dig med LCI:s historik, vår uppgift samt syfte och etik. Gör en kort frågesport för att repetera historiska fakta.

Aktiviteter och uppvärmningsaktiviteter

Handboken Konsten att ge erkännande – En översikt över fördelarna med formellt och informellt erkännande och 70 idéer för att ge medlemmar erkännande

callout section

Hoppa till toppen