Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Elektronisk överföring av Lions emblem

Elektronisk överföring av Lions emblem

All reproduktion av Lions Clubs Internationals emblem eller andra emblem som tillhör Lions Clubs International får laddas ner av lionmedlemmar från det officiella format som emblemen har på föreningens webbplats. Dessa är de enda emblem som får reproduceras elektroniskt eller på annat sätt, inklusive sajter på webben och andra områden på Internet.

  • Nedladdade (eller de som hanteras elektroniskt) officiella emblem får endast användas i enlighet med Lions Clubs Internationals policy för emblems användning. Normalt har lionklubbar och distrikt licens att använda emblemet på webbplatser, brevpapper och annat tryckt material.
  • Ingen lionmedlem, lionklubb eller liondistrikt får använda föreningens emblem på en artikel som säljs till lionmedlemmar eller till allmänheten i insamlingssyfte.
  • Ingen tillverkare, tryckare, producent, reklamagent, publicist, entreprenör får använda föreningens namn, goodwill, varumärken, tjänstemärken eller Lions Clubs Internationals emblem på något sätt utom enligt licens som givits av föreningen.

För information om att få en licens, kontakta föreningens juridiska rådgivare på 630 571 5466, ankn. 299 eller e-post legal@lionsclubs.org eller kontakta Club Supplies and Distribution Division på 630 571 5466, ankn. 252 eller e-post legal@lionsclubs.org

callout section

Hoppa till toppen