Gör dig redo för vår nya webbplats!

Återupptäck lionsclubs.org. En helt ny design och verktyg som är enkla att använda, skapade för att förbättra våra globala hjälpinsatser.
Lanseras globalt i slutet av oktober 2018

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Webbinarier

Webbinarier

Ett webbinarium är en virtuell lektion eller utbildningssession som presenteras live på Internet – och som gör att lionmedlemmar runtom i världen kan lära sig om och diskutera ämnen som hjälper till att förbättra klubbarna att göra en insats.

Sessionen innefattar en PowerPoint-presentation, broschyrer, video, interaktiva frågor och svar. Webbinariet leds normalt av en anställd på LCI:s huvudkontor, och en gästpanel består ofta av lionmedlemmar och våra partner.

De flesta webbinarierna erbjuds av LCI:s huvudkontor och finns bara på engelska.

Viktigt webbinarium

Kommande webbseminarier

Klicka på datum nedan och registrera dig till ett webbinarium.

Leadership Development

Webbseminarierna finns för närvarande endast på engelska och spanska.

Medlemswebbinarier

5 sätt att öka er klubbs engagemang i sociala media

Sociala media är bra och gratis resurser som klubbar kan använda för att öka kännedomen om deras evenemang och hålla sig uppdaterade om klubbaktiviteter, och de kan användas som rekryteringsverktyg. 
På marknadswebbinariet i maj deltar lionmedlem Tom Van Kerschaver (distrikt 112-A, Belgien) och lionmedlem Stefan Kaufmann (distrikt 111-MS, Tyskland), ordförande och vice ordförande i SMiLE (Social Media Including Lions Everywhere).

Tillsammans har lionmedlemmarna Van Kerschaver och Kaufmann skapat en webbplats, sociala media-konton och seminarier med sikte på att förbättra Lions sätt att interagera genom sociala media. De kommer att visa användbara sätt för lionmedlemmar att bli bättre på visa upp sina klubbar på sociala media. 
För mer information om SMiLE, besök deras webbplats.

Registrera dig

Tisdag 24 maj 2016 13.00 (CST sommartid)

Klicka här för att se hela Medlemswebbinariekalendern och tidigare webbinarier.

Serviceaktivitetswebbinarier

Inga kommande webbinarier

Klicka här för att se hela webbinariekalendern för Serviceaktiviteter och tidigare webbinarier.callout section

Lions utbildningscenter

Onlinekurser på Lions utbildningscenter (LLC) ger lionmedlemmar möjlighet att utveckla sina ledarfärdigheter. Hitta kurskategorier och rekommendationer.

Hoppa till toppen