Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Lions internationella uppsatstävling

Lions internationella uppsatstävling

Lionklubbar runtom i världen uppmuntras att sponsra elever i Lions internationella uppsatstävling. Den här uppsatstävlingen skapades för att erbjuda synskadade ungdomar en möjlighet att uttrycka sina känslor om fred. Temat för 2018 - 2019 års Lions internationella uppsatstävling är "Vänlighet har betydelse". Synskadade elever som är 11, 12 eller 13 år gamla den 15 november kan delta i tävlingen.

Samarbeta med andra lionmedlemmar, lokala skolor och familjer i området för att finna ungdomar som är intresserade av att delta och som skulle kunna ha nytta av detta program. Förstapristagaren vinner en utmärkelse och 5 000 dollar.

Riktlinjer för uppsatstävlingen

Alla uppsatser måste skickas in tillsammans med ett ifyllt tävlingsformulär. Uppsatsen får vara högst 500 ord, måste vara skriven på engelska, måste vara skriven på dator/skrivmaskin med svart bläck och med dubbelt radavstånd. Läs fullständiga regler för uppsatstävlingen och tävlingsformulär.

2017 - 2018 års vinnare av uppsatstävlingen

"Ett firande av fred"

Ely Potter
13 år

Ohio, USA

Förstapristagare i uppsatstävlingen

Sponsrad av
Delaware Lions Club

Läs den vinnande uppsatsen

Visa tidigare förstapristagares uppsatser:

För mer information

För mer information om Lions internationella uppsatstävling, kontakta Lions Clubs Internationals Public Relations Department.

callout section

Hoppa till toppen