Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Tävlingar

Tävlingar

Officiella tävlingar sponsrade av Lions Clubs International gör att medlemmar kan ha vänskapliga tävlingar med varandra.

Fredsaffischtävlingen

Lions ger ungdomar i åldrarna 11 - 13 en möjlighet att dela med sig av sina konstnärliga visioner om fred. Sedan starten år 1988 har miljoner barn runtom i världen deltagit i tävlingen.

Läs mer om fredsaffischtävlingen.

Uppsatstävling

Lions internationella uppsatstävling erbjuder synskadade ungdomar en möjlighet att uttrycka sina känslor om fred genom det skrivna ordet.

Läs mer om uppsatstävlingen.

Fototävling om miljö

Lionmedlemmar kan skicka in ett foto som visar naturens skönhet. Alla registrerade deltagare röstar på sina favoriter under vår internationella kongress.

Läs mer om fototävlingen om miljö.

Internationell tävling

Lionmedlemmar kan visa upp sitt hårda arbete och sin kreativitet i två kategorier: Nyhetsbrev (bulletin) och webbplats.

Läs mer om internationella tävlingen.

Internationella leodagens videotävling

Leoklubbsprogrammet har lanserat en videotävling som en del av kampanjen #SquadGoals inför Internationella leodagen den 5 december.

Läs mer om Leos videotävling.

callout section

Hoppa till toppen