Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Tjäna genom Internationella vänklubbsprogrammet

Tjäna genom Internationella vänklubbsprogrammet

Upptäck en ny kultur, hitta nya vänner och lär er om servicemöjligheter från era Lions- eller Leo-kamrater runtom i världen. Genom Internationella vänklubbsprogrammet har lion- och leomedlemmar möjlighet att knyta formella vänskapsband med klubbar i andra länder och lägga till en internationell dimension till sina servicemål.

Vänklubbar innebär en frivillig och ömsesidig överenskommelse mellan två klubbar (lion- eller leoklubbar) och kan handla om så mycket utbyte och samarbete som de två klubbarna önskar.

Hitta en vänklubb

Använd den interaktiva vänklubbskartan nedan för att hitta en vänklubb. Klicka på fliken Min klubb vill ha en vänklubb för att se klubbar som letar efter en vänklubb, eller lägg ut er klubbinformation på kartan.

Dela ert serviceprojekt för vänklubbar

Vänklubbar som har genomfört ett gemensamt serviceprojekt kan skicka in sin historia och foton till Lions Clubs International så att deras serviceprojekt kan läggas ut på kartan. Klicka på fliken Genomförda projekt för att se vad andra vänklubbar har gjort, och sprid ert projekt för att inspirera andra.

Vill er klubb synas på Internationella vänklubbskartan? Välj ett av två alternativ nedan:

  1. Min klubb vill ha en vänklubb: Skicka in er klubbinformation
  2. Min klubb har redan en vänklubb och vi har genomfört ett gemensamt serviceprojekt tillsammans med vår vänklubb: Skicka in ett genomfört projekt

section

Hoppa till toppen