Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Globalt stöd

Globalt stöd

Globalt stöd genom programmet för internationella relationer ger klubbarna resurser att planera serviceaktiviteter med fokus på internationell förståelse och samarbete.

Vänklubbsverksamhet

Vänklubbsverksamhet ger möjlighet att bekanta sig med en annan klubb och dess kultur.

Mer information om att starta en vänklubbsrelation.

Lokal service, global effekt

Detta nedladdningsbara flygblad ger information om internationella relationer-programmet, inklusive internationellt firande, tävlingar, assistansprogram, anslag, utbyten med mera.

Ladda ner PDF:en Lokal service, global effekt.

callout section

Lions internationella relationsmånad: Oktober

Månaden för internationella relationer (oktober) är ett idealiskt tillfälle att utveckla ett projekt för internationella relationer. Lionmedlemmar i hela världen uppmuntras till att samarbeta för att fira FN-dagen den 24 oktober samt genomföra projekt i linje med Lions Clubs Internationals tredje syfte. Denna månad firas FN-dagen och Världssyndagen i hela världen.

Hoppa till toppen