Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor
Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Globalt stöd

Globalt stöd

Globalt stöd genom programmet för internationella relationer ger klubbarna resurser att planera serviceaktiviteter med fokus på internationell förståelse och samarbete.

Vänklubbsverksamhet

Vänklubbsverksamhet ger möjlighet att bekanta sig med en annan klubb och dess kultur.

Mer information om att starta en vänklubbsrelation.

Resor

Genom hjälpresor ger Lions stöd till fattiga samhällen med begränsad tillgång till rent vatten, mat, utbildning och sjukvårdstjänster.

Mer information om Lions hjälpresor.

Lokal service, global effekt

Detta nedladdningsbara flygblad ger information om internationella relationer-programmet, inklusive internationellt firande, tävlingar, assistansprogram, anslag, utbyten med mera.

Ladda ner PDF:en Lokal service, global effekt.

callout section

Lions internationella relationsmånad: Oktober

Månaden för internationella relationer (oktober) är ett idealiskt tillfälle att utveckla ett projekt för internationella relationer. Lionmedlemmar i hela världen uppmuntras till att samarbeta för att fira FN-dagen den 24 oktober samt genomföra projekt i linje med Lions Clubs Internationals tredje syfte. Denna månad firas FN-dagen och Världssyndagen i hela världen.

Utmärkelser för internationella relationer

Guvernörsrådsordförande och distriktsguvernörer får varje år certifikat att dela ut till ordförande för internationella relationer för deras arbete med att främja detta slags aktiviteter för Lions efter fullgörande av ett framgångsrikt år. Besök utmärkelsesektionen för mer information.

Hoppa till toppen