Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Varhelst det finns ett behov, finns det en LIONMEDLEM

Varhelst det finns ett behov, finns det en LIONMEDLEM

I mer än 200 länder, i skolor och äldrecenter, i regioner krossade av naturkatastrofer, på sjukhus och kliniker, utför lion- och leomedlemmar frivilliga hjälpinsatser - hjälper, leder, planerar och stödjer. Eftersom vi är lokala kan vi tillgodose de unika behoven på våra hemorter och eftersom vi är globala kan vi ta itu med utmaningar som går över landsgränser.

Den nya globala strukturen för hjälpinsatser ger lion- och leomedlemmar nya sätt att hjälpa, men klubbarna kommer också att fortsätta hjälpa sina hemorter precis som de alltid har gjort genom att finna och tillgodose behov som inte har tillgodosetts.

Dra nytta av LCI:s resurser, de kan vara till hjälp vid era insatser och ge energi till era hjälpprojekt. Oavsett hur ni väljer att hjälpa är era insatser viktiga.

callout section

Hoppa till toppen