Lions Clubs Internationals medlemscenter   Lions onlineradio   |   Videor Videor

Från och med den 1 januari 2018 kommer ansökningar om att bilda nya klubbar endast att accepteras via MyLCI. Denna förändring kommer att effektivisera processen att bilda nya klubbar och sker i enlighet med den internationella styrelsens policymanual. Du är välkommen att kontakta NewClubs@lionsclubs.org om du har frågor.

Hoppa till huvudinnehållet
Lions Clubs International Lions Clubs International
Hoppa till sidfot

Lions ögonbanker

Lions ögonbanker

Vad är en ögonbank?

Ögonbanker tar emot, utvärderar, förvarar och distribuerar mänsklig ögonvävnad att användas för synåterställande operationer, forskning och utbildning. Ögonkirurger är beroende av ögonbanker för att få vävnad till synräddande operationer. En Lions ögonbank är sponsrad av en lionklubb, ett distrikt eller multipeldistrikt, och har ett etablerat samarbete med en medicinsk institution.

Kontakta en Lions ögonbank

Kontakta den närmaste Lions ögonbank angående frivilligmöjligheter och beställ donationskort och informationsmaterial om ögonbanker, eller fråga om en representant från Lions ögonbank kan besöka klubben eller distriktet.


Lions resurser


Etablera en ny Lions ögonbank

Om klubben, distriktet och/eller multipeldistriktet är intresserad/t av att starta en Lions ögonbank, studera riktlinjerna för Lions Clubs Internationals ögonbank.

För mer information
Lions Clubs International
Service Activities Division
Tel: 630 571 5466
Fax: 630 571 1692
programs@lionsclubs.org

callout section

Hoppa till toppen